LukioJob 2018

Lukion toisen vuoden opiskelijat osallistuvat OPO02-kurssiin kuuluvaan LukioJob:iin jaksoissa 2. ja 5.

Jaksossa 2. opiskelija tekee CV ja lukiojob hakemuksen ohjeiden mukaan, ideoidaan yhdessä LukioJob paikkoja, kirjataan toiveita ammattiesittelyihin ja tehdään alustava yhteydenotto työpaikkoihin.

LukioJob päivät ovat ti 9.-ke 10.4.2019. 2 työpäivää. Voit tehdä päivät viikonloppuna ja/tai sopia vierailuja ja "job shadowingia" useampaan kuin yhteen paikkaan.

Hankit itse paikan LukioJob ajalle.

Toiminta työpaikoilla tai oppilaitoksessa voi olla työn seuraamista, ammattilaisten haastattelua, tutustumista työtehtäviin ja alaan tai toiminnan tarkkailua. Työntekemiseen voi osallistua työpaikan mahdollisuuksien mukaan.

LukioJobin tarkoitus on auttaa sinua selvittämään, mitkä alat sinua kiinnostavat ja valitsemaan jatko-opiske

Kirje työnantajille

• LukioJob - työhön tutustumispaikan ilmoittaminen (Försti)
  • LukioJob - raportointiohjeet, lataa lukiojobin raportti (Försti)
  • LukioJob - palaute (Försti)

CV:n kirjoittaminen

17DEF (Försti)

Palauta CV pdf-muotoon tallennettuna omalle opinto-ohjaajallesi sähköpostin liitetiedostona. Kun lähetät cv:si opinto-ohjaajalle, muotoile saatesähköposti sellaiseksi kuin lähestyisit oikeaa työnantajaa.

17ABC ja GHI (Pöyhönen ja Kuvaja)

Tallenna CV ja LukioJob hakemus tabelkoulun 6.3.1. kappaleeseen.

Nykyisin suurin osa työpaikkahausta on sähköistä. Voit kirjoittaa CV:n joko suomeksi tai englanniksi.

Tästä saat ohjeita työnhakuun.

Yhteydenotto työnantajaa-ohjeita

Tiedote kotiväelle