LukioJob 2018

Lukion toisen vuoden opiskelijat osallistuvat OPO02-kurssiin kuuluvaan LukioJob:iin jaksoissa 2. ja 5.

Jaksossa 2. opiskelija harjoittelee CV:n ja lukiojob- hakemuksen tekemistä. ideoidaan yhdessä LukioJob paikkoja, kirjataan toiveita ammattiesittelyihin ja tehdään alustava yhteydenotto työpaikkoihin.

LukioJob päivät ovat ti 9.-ke 10.4.2019. 2 työpäivää.

Hankit itse paikan LukioJob ajalle.

Toiminta työpaikoilla tai oppilaitoksessa voi olla työn seuraamista, ammattilaisten haastattelua, tutustumista työtehtäviin ja alaan tai toiminnan tarkkailua. Työn tekemiseen voi osallistua työpaikan mahdollisuuksien mukaan.

LukioJobin tarkoitus on auttaa sinua selvittämään, mitkä alat sinua kiinnostavat ja valitsemaan jatko-opiskelupaikkaa.

Kirje työnantajille

17DEF (Försti)

17ABC ja GHI (Pöyhönen ja Kuvaja)

Tallenna CV ja LukioJob hakemus tabelkoulun 6.3.1. kappaleeseen.

Nykyisin suurin osa työpaikkahausta on sähköistä. Voit kirjoittaa CV:n joko suomeksi tai englanniksi.

Tästä saat ohjeita työnhakuun.

Yhteydenotto työnantajaa-ohjeita

Tiedote kotiväelle