Opiskelun tuki

ENA01-kurssilta nelosen saaneille 4. jaksossa kokonainen tukikurssi, jolla nelosen voi saada hyväksytyksi. Kurssin suorittaminen ei tuo lisäkurssia. 4. jakso 5-palkki ENA-tukikurssi, B104, Opettaja Virpi Pollari.

RUB101- tai RUA01-kurssilta nelosen saaneille 5. jaksossa kokonainen tukikurssi, jolla voi nelosen saada hyväksytyksi. Kurssin suorittaminen ei tuo lisäkurssia. 5. jakso 5-palkki kt RUB-tukikurssi. Opettaja Nina Rintala.


MAY01-kurssilta nelosen saaneille 3. jaksossa kokonainen tukikurssi, jolla nelosen voi saada hyväksytyksi. Kurssin suorittaminen ei tuo lisäkurssia. 3. Jaksossa 5-palkki MAY-tukikurssi, Opettajana Anu Viitasaari.


Abeille, joilla on englannista vain arvosanoja 4 ja 5, on kolmannessa jaksossa puolikaskurssi. Tämä yhdessä kertauskurssin kanssa antaa yhden kurssisuorituksen. 3. jakso 7-palkki EnaYo-apukurssi, B104, Opettaja on Virpi Pollari.


Happy Hour ympäri vuoden tiistaisin klo 15.10 – 16.00 AB-aulassa. Voit tulla hakemaan apua miltä kurssilta tahansa vieraissa kielissä tai matemaattisissa aineissa ja /tai tieto- ja viestintätekniikassa. Opettajina Arto Kalliokoski, Jukka Tähtinen, Elmo Korhonen ja Anu Viitasaari.

Henkilökohtaista tukea järjestetään akuuttiin tarpeeseen opiskelijan

pyynnöstä tai opettajan huomaaman tarpeen pohjalta muutamia tunteja muutaman opiskelijan ryhmälle tai yksilöllisestikin.